SPEED PEDELEC TEST


Op internet word je dood gegooid met partijen die een Speed Pedelec test doen. Speedpedelec.org is van mening dat het op deze manier onmogelijk is om te bepalen welke Speed Pedelec het ‚Äėbest‚Äô is. Wij baseren onze mening liever op feiten! Zo kun jij voor jezelf bepalen welke Speed Pedelec het best bij jou past.

Wat is de beste Speed Pedelec?

Het is lastig te zeggen wat de beste Speed Pedelec is. De √©√©n heeft andere eisen dan de ander. We kunnen wel het volgende stellen op het gebied van snelle elektrische fietsen: goedkoop is duurkoop! Kies daarom niet voor een onbekend merk uit bijvoorbeeld het verre oosten. Ga je voor degelijkheid? Dan raden wij de merken¬†¬†Stromer, Giant¬†of¬†Riese & M√ľller aan. Daarnaast is de Gazelle Speed Pedelec ook van zeer hoogstaande kwaliteit. Het voordeel van deze fietsen is dat ze minder vaak stuk gaan en je geen nieuwe onderdelen hoeft te bestellen. Deze zijn namelijk erg duur. Mocht dit wel gebeuren heb je op deze merken altijd een garantie van 2 tot 5 jaar op de duurdere onderdelen! Wil je Speed Pedelecs vergelijken? Wij hebben de top 10 op een rij gezet.¬†

1. Stromer ST-1X

Stromer ST1X


Gratis kenteken, slotenset & helm t.w.v. 
 ‚ā¨398,90,-

  Specificaties Stromer ST-1X

¬† Prijs:¬†‚ā¨ 4.290,-
  Collectiejaar: 2019
  Max. snelheid: 45 km/u
  Laadtijd: 5 tot 6 uur
  Netto gewicht: 27.8 kg
  Capaciteit accu: 800 Wh
  Garantie op accu: 2 jaar

  Gemiddelde actieradius: 100 km
  Uitneembare accu: ja
  Type accu: Lithium-ion
  Capaciteit standaard accu: 500 Wh
  Aantal versnellingen: 10
  Motortechniek: CYRO Drive

De Stromer ST-1X is wat ons betreft de verdiende winnaar van de beste Speed Pedelec test. Met zijn krachtige 800wh CYRO Drive achterwiel motor ga je razendsnel van A naar B. Ook het Algemeen Dagblad verkiest het Zwitserse merk als winnaar van de fietstest 2019! Verder plaatst ook de Fietsersbond het Zwitserse merk op nummer 1. De doorslag voor ons is de prijs kwaliteitsverhouding. Goed te betalen voor wat je er voor terug krijgt!

Wat is de beste Pedelec 2020?

Review Stromer st5


Gratis kenteken, slotenset & helm t.w.v.  ‚ā¨398,90,-

Specificaties Stromer ST5

¬† Prijs:¬†‚ā¨ 9.490,-
  Collectiejaar: 2019
  Max. snelheid: 45 km/u
  Laadtijd: 5 tot 6 uur
  Netto gewicht: 27.6 kg
  Capaciteit accu: 1000wh
  Garantie op accu: 2 jaar

  Gemiddelde actieradius: 110 km
  Uitneembare accu: ja
  Type accu: Lithium-ion
  Capaciteit standaard accu: 983wh
  Aantal versnellingen: 11
  Motortechniek: SYNO Sport achterwiel

Wat ons betreft is het merk Stromer ook de beste pedelec van 2020. Als we de prijs niet meenemen in ons oordeel, gaan wij voor het model Stromer st5. De accu heeft een gewicht van vijf kilogram en een vermogen van 1000wh. Hiermee is hij een echt zwaargewicht onder de pedelecs. Hij heeft een maximale actieradius van 180 km en een achterwiel motorpositie. De Stromer is tussen de 4 en 6 uur volledig opgeladen. Wat ons betreft de beste pedelec!

Wil je zelf een Speed Pedelec testen?

Je hebt nu op basis van specificaties een idee welke Speed Pedelec het beste bij je past. Wij raden altijd aan om de fiets ook te testen! Maar waarom een Speed Pedelec testen? Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Plan dan daarom de Speed Pedelec testrit in.  Je kunt meerdere fietsen uitproberen en je wordt voorzien van uitgebreid advies. Een testrit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Het is vooral een leuke ervaring en je komt met meer kennis terug! 


De winnaar van de test Speed Pedelec

In Nederland is de Stromer Speed Pedelec de meest verkochte snelle e-bike. Dat is volgens veel fietsliefhebbers meer dan terecht! Deze mening wordt ook gedeeld door de kenners. De Stromer Speed Pedelec komt dan ook vaak als beste uit de test. Onder andere  Vooral de Stromer ST1 X doet het goed in veel testen. Wat ons betreft meer dan terecht! Je fiets gemakkelijk 100 kilometer door zonder op te laden en alle onderdelen zijn goed bescherm tegen schade doordat alles in het frame is verwerkt. Daarnaast scoort ook de Stromer ST3 goed. Bekijk hier de review. 

Waarom wint Stromer de Speed Pedelec test?

Daarnaast worden bij de fietsen van merken als¬†Stromer, Gazelle en Riese & M√ľller altijd extra diensten geleverd. Zo zet de fietsendealer de Speed Pedelec op jouw naam en regelt hij de gele kentekenplaat. Sommige aanbieders geven zelfs een gratis helm bij de aankoop! Wat de beste Speed Pedelec is verschilt dus per persoon. Om toch de juiste keuze te kunnen maken, hebben wij voor jou een groot aantal fietsen vergeleken op basis van hun specificaties. Zo kun je bepalen weke fiets bij jou past! Wil je¬†Speed Pedelec vergelijken? Wij hebben alle specificaties bekeken en de 10 beste op een rij gezet.

De Speed Pedelec keuzehulp

Heb je na het vergelijken toch nog hulp nodig bij het kiezen van de Speed Pedelec die het beste bij jou past? Doe dan hier de E-bike keuzehulp. Zo weet je aan de hand van je wensen en voorkeuren welke fiets perfect bij je past.

Wat maakt Stromer de beste Pedelec?

Het antwoord op deze vraag is simpel. De Stromer wordt als beste Pedelec gezien vanwege zijn specificaties. Het Zwitserse merk is gemaakt van A-merk onderdelen. En dat merk je direct als je er op fietst! De¬†CYRO Drive motor is misschien wel het beste voorbeeld. Als we een model moeten kiezen is dat de Stromer ST-1X. Hij is relatief ligt van gewicht, snel opgeladen en heeft een lange¬†actieradius¬†van maar liefst 100 km. Dit voor een prijs van¬†‚ā¨ 4.290,- maar het in onze ogen de beste Pedelec van het moment.¬†

S pedelec test

Een s pedelec test wordt vaak als afkorting gebruikt voor een Speed Pedelec. Dus als aanbieders van testritten het op deze manier verwoorden, wordt er gewoon Speed Pedelec bedoeld. Wat onze betreft is dit dan ook de enige goede benaming voor de snelle elektrische fiets. Een S pedelec test betekend voor ons maar één ding. Een fantastische ervaring die iedere fietsliefhebber meegemaakt moet hebben!

E pedelec test

Op internet zie je allerlei benamingen voorbij komen. Een S of E pedelec test komt precies op hetzelfde neer. Wij gebruiken liever de enige juiste term: Speed Pedelecs. 

Fietsersbond Speed Pedelec test

Ook bij de Fietsersbond Speed Pedelec test komen de merken Stromer en Riese & M√ľller als winnaar uit de bus. Zij verkiezen de Stromer St2 Sport boven de ST-1X. Wat ons betreft niet geheel terecht maar wel te begrijpen. De twee modellen liggen dicht bij elkaar. De ST-1X kiezen wij omdat deze bijna¬†‚ā¨2.000,- goedkoper is. Aangezien de hoge prijzen van de fietsen, nemen wij de prijs-kwaliteitsverhouding ook mee in de beoordeling. In de fietsersbond speed pedelec test is hier geen rekening mee gehouden. Een gemiste kans wat ons betreft!¬†

Hoe zijn de Speed Pedelecs als beste getest

Zie je door de boven het bos niet meer? Dat snappen wij. Het is niet eenvoudig om van alle fietsen te weten welke voldoen aan jouw eisen. Maar dat is geen probleem! Wij hebben tientallen Speed Pedelecs vergeleken en een Pedelec top 10 gemaakt. Dit is gedaan op basis van de prijs en specificaties.

Test Speed Pedelec: maar waarom?

Dat de Stromer en Riese & M√ľller Speed Pedelec als best getest is, is duidelijk. Maar hoe zijn ze getest en waar is het resultaat op gebaseerd? Dat vroegen wij ons ook af! Wij zijn daarom een eigen onderzoek gestart op basis van specificaties. We hebben een selectie gemaakt uit de beste modellen en zijn deze vervolgens in de praktijk gaan testen. Dit is wat ons de enige en beste manier voor het testen van Speed Pedelecs.¬†