Alle fietsaccessoires voor de speed pedelec

Heb je net een nieuwe speed pedelec gekocht en wil je het fietsen nog leuker maken? Dat kan! Bekijk hier handige fietsaccessoires zoals helmen, kettingsloten en fietstassen. Wij zetten de beste opties voor je op een rij.

Abus Pedelec 2.0 ACE

De top 5 beste speed pedelec helmen

Bekijk hier de top 5 goedgekeurde speed pedelec helmen van onder andere de merken Abus en Cratoni.


Fietstassen voor je speed pedelec

Fietstas nodig voor je laptop, regenkleding of fietsslot? Wij zetten de beste opties voor je op een rij.


Beveilig je pedelec goed met deze fietssloten

Is je nieuwe aanwinst je alles? Beveilig hem dan goed met een extra kettingslot. Bekijk hier de merken van onder andere Abus, Axa en Vinz.


Scott e bike accu dual battery

Kom alles te weten over de speed pedelec accu

Wat is een elektrische fiets zonder een accu? Precies: helemaal niks! Lees daarom hier alles dat je moet weten over het belangrijkste onderdeel van de speed pedelec


SP Telefoonhouder

SP telefoonhouder: veilig je mobiele telefoon gebruiken op de fiets

Wil je tijdens het fietsen toch een Whatsapp bericht sturen of je navigatie checken? Dat kan op een veilige manier met de SP telefoonhouder. Deze bevestig je binnen enkele seconden aan je speed pedelec of e-bike. Ideaal toch? Wij zetten alles dat je moet weten op een rijtje.


Fietsendrager voor e bike: de Beste opties voor elektrische fietsen

Er zijn verschillende soorten fietsendragers op de markt, en het is belangrijk om er een te kiezen die geschikt is voor jouw e-bike.  In dit artikel zal ik antwoord geven op de meest gestelde vragen over fietsendragers voor e-bikes.