Gazelle speed pedelec

De Gazelle Speed Pedelec wordt beschouwd als de ideale woon-werkfiets. Met een aerodynamisch frame, een krachtige Bosch Performance middenmotor én een topsnelheid van 45 km/u is deze speedbike een duurzaam alternatief voor je auto of het OV. Je voelt je als een gazelle op de weg!

Wat is de beste Gazelle Speed Pedelec?

De Gazelle CityZen Speed 380 rolt als beste getest uit de bus op technische features en mogelijkheden. Deze heeft t.o.v. andere e-bikes nét wat meer uitblinkende kenmerken, zoals de traploze versnellingen, Continental banden en een parkeerhulp. Bovendien is dit model ook een stuk goedkoper dan zijn voorganger! Een win-win situatie toch?

1. Gazelle CityZen Speed 500Wh 45 km

Dit racemonster heeft een krachtige Bosch Performance Line middenmotor en een geïntegreerde accu. De accu laadt snel op en je komt gemakkelijk boven de 40 km/u. De hydraulische remmen brengen je weer veilig tot stilstand. De versnellingen bedien je met een trapsysteem. Vooral buiten de bebouwde kom kan je genieten van hoge snelheden en deze fiets heeft zelfs een remlicht. Een helm is wel een vereiste. Prijs: €3.499,-2. Gazelle CityZen Speed 380 500Wh 45 km

De CityZen Speed 380 is robuuster, maar weegt iets lichter. De fiets ligt strak op de weg door de middenmotor en stuurt goed in bochten. Vergeleken met zijn voorganger heeft deze fiets de traploze Naafversnelling. Dit schijnt perfect voor e-bikes! Je fietst op sterke Continentale banden en bij het parkeren kun je zelfs gebruik maken van een Walk Assist. Met een lage prijs van €2.999,- is de fiets een echte aanrader! 3. Gazelle Ultimate Speed 380 2020 500Wh 45 km

De laatste uitvoering van Gazelle is de Ultimate Speed 380 2020 uitvoering, maar momenteel nog niet beschikbaar via de fietsspecialist. Deze speedbike komt overeen met de 2019 uitvoering, echter weegt deze wat zwaarder met 24.9 kg. Ook betaal je hier weer een stuk meer voor, namelijk €4.699,-. De Ultimate Speed heeft een zeer krachtige robuuste Bosch middenmotor.Een keer de Gazelle Speed Pedelec uitproberen?

Wil je één van deze Gazelle fietsen eens uitproberen? Dat kan! Ga langs in één van de 24 testcenter verspreid over heel Nederland. Laat je informeren en doe de Speed Pedelec testrit!


Nu voordeel bij het kopen van Gazelle Speed Pedelec

Al onder de indruk van de high tech e-bike? Er is meer! Je krijgt nog meer voordelen bij het kopen van een Gazelle Speed Pedelec. Fietsenwinkel.nl biedt namelijk een deal aan waarbij je een helm, tenaamstelling én geel kenteken krijgt t.w.v. €238,95, geheel gratis! Je wordt goed verwend met dit waanzinnige pakket en maakt jouw rit compleet. Enkel nog een verzekering afsluiten en je bent klaar om te gaan.

Gazelle Speed Pedelec kopen met fietsplan?

Wil je de Gazelle Speed Pedelec aanschaffen zodat je zorgeloos van en naar je werk kan gaan? Geen probleem. Je kan hem nu zelfs kopen op kosten van jouw werkgever.  Fietsplan: hoe werk het? Fietsende werknemers in Nederland mogen maximaal 19 cent per kilometer belastingvrij vergoeden voor woon- en werkverkeer. Daarnaast mag je als werknemer een renteloze lening verstrekken voor de aanschaf van een fiets, inclusief de Gazelle modellen. Deze lening los je vervolgens af met de kilometervergoeding. Met het nieuwe fietsplan wordt alles dus eenvoudig geregeld. Waar wacht je nog op?

Wat zijn de kosten van een Gazelle Speed Pedelec?

Gazelle heeft diverse elektrische fietsen in het assortiment en ze beginnen met een prijs vanaf €1.699,-. Fietsenwinkel.nl heeft van dit merk momenteel 2 verschillende speedbikes beschikbaar van €2.999,- en €3.499,-. Goed om te weten: de adviesprijzen liggen aanzienlijke hoger! De Gazelle CityZen Speed uit 2018 kost een respectievelijk €3.499,- en voor de CityZen Speed 380 uitvoering uit 2019 betaal je €2.999,-.

Uit welke onderdelen bestaat een Gazelle Speed Pedelec?

Deze sportieve Gazelle CityZen Speed Pedelec staat bekend om het strakke design, snelheid en hoogstaande kwaliteit. De CityZen Speed is perfect voor woon- werkverkeer. Je bereikt je bestemming razendsnel zonder al te veel inspanning. Maar wat maakt de Gazelle CityZen zo goed? Wat ons betreft door de onderdelen. De belangrijkste onderdelen op een rij:

➤ Accu en actieradius Gazelle CityZen

De accu is mooi weggewerkt in het frame waardoor de fiets een stoere en robuuste uitstraling krijgt. Dit zijn de specificaties van de accu: 

Accu en actieradius gazelle speed pedelec➤ Frame Gazelle CityZen Speed Pedelec

De CityZen heeft een midden hoog framemodel. Dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen!  Het is een lichtgewicht aluminium frame met 70 graden balhoofdhoek en 71 graden zadelbuishoek. Dit zorgt voor een sportieve zit en comfortabel rijgedrag. 

➤ Bosch Performance Line Speed

Leg nu gemakkelijk grote afstanden af met de krachtige Bosch Performance Line middenmotor. De geïntegreerde accu in het frame en de Bosch middenmotor zorgen voor een uitstekende wegligging en wendbaarheid. De Bosch Performance Line is ideaal voor zowel vlak als heuvelachtige weg. 

➤ Gewicht Gazelle CityZen Speed Pedelec

Het gewicht van de Gazelle speedbikes zit tussen de 22 kg en 24 kg. Zo weegt het heren- en damesmodel van de Gazelle CityZen Speed uit het collectiejaar 2018 23.1 kg. Daarentegen weegt de vernieuwde Gazelle CityZen Speed 380 uitvoering uit het collectiejaar 2019 voor dames en heren iets lichter met 22.5 kg.

Oorsprong van het merk Gazelle

De Koninklijke Gazelle wordt gefabriceerd in het Gazelle Innovation and Production Center in het Gelderse Dieren. Hier bevindt zich zowel het kantoor als de fabriek waar medewerkers bezig zijn om de Gazelle fietsen te ontwikkelen en perfectioneren. Het Nederlandse merk produceert zo’n 250.000 fietsen per jaar, waaronder de verschillende Speed Pedelecs.