Riese & muller speed pedelec


De Riese & Muller Speed Pedelec is een gevestigde naam in de wereld van elektrische fietsen. De high e-bike staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en strakke design. Het Duitse merk bevat de meest geavanceerde eigenschappen en technieken. Ze blijven hun fietsen innoveren en hebben daarom een zeer goede naam opgebouwd. Benieuwd welke Riese & Muller Speed Pedelecs er allemaal zijn en welke het best bij jou past? Wij hebben het op een rijtje gezet!

Riese en Muller Speed Pedelec

De fiets is perfect om stijlvol en comfortabel door de stad te fietsen. Naast het hoge comfort haalt de Riese & Muller Speed Pedelec gemakkelijk snelheden van 45 km per uur. De combinatie van sportief en comfort maakt het de ideale fiets voor lange afstanden. De Riese & Muller Speed Pedelec is voorzien van een Bosch Performance elektrische motor. Bosh staat voor kwaliteit en wordt gezien als zeer betrouwbaar. Hierdoor gaat de fiets niet kapot te krijgen. Mocht dit wel gebeuren heb je altijd twee jaar garantie. Let op! Dit is wel alleen via de grotere fietsendealers.

Unieke deal bij Riese & Muller fiets

De Riese en Muller Speed Pedelec heeft vele voordelen. Niet alleen zijn hoge kwaliteit en comfort, maar ook de unieke deals! Zo heeft fietsenwinkel.nl nu een deal waarbij je een gratis helm, tenaamstelling en geel kenteken krijgt t.w.v. maar liefst €238,95! Je wordt volledig ontzorgt bij de aankoop van je Riese & Muller Speed Pedelec. Voor je het weet vlieg je over de weg!

Wat is de beste Riese & Muller Speed Pedelec?

Wij vergelijken Speed Pedelecs altijd op basis van hun specificaties in combinatie met de prijs. Wij raden aan om met deze informatie een testcenter te bezoeken. Je beschikt dan over de theoretische kennis plus ervaart hoe de Riese en Muller daadwerkelijk fietst. Op basis van de specificaties en recenties van liefhebbers, zijn dit de beste Riese en Muller Speed Pedelecs:

1. Riese & Muller Charger 1000Kh 45km

De Riese & Muller Charger GT Vario HS Kiox 1000Wh is een zeer sportieve Speed Pedelec en uitgerust met een krachtige Bosch Performance motor van maar liefst 1000 Watt. Je fietst 100 kilometer zonder te laden. Is de Speed Pedelec leeg, is de accu binnen 6 en 8 uur weer volledig vol. Voor €6.019,- krijg je waar voor je geld!

Riese & muller


2. Riese & Muller Supercharger 500 Wh 45km

De Riese & Muller Supercharger GT Touring heeft een baanbrekend ontwerp. De Supercharger is dynamisch, sportief en heeft een accu die volledig in het frame is verwerkt. De krachitge Bosch motor heeft een vermogen van 500 Watt en is tussen de 4 en 5 uur weer volledig opgeladen. De Riese en Muller is het bedrag van €6.119,- dan ook meer dan waard!

Riese & Muller supercharger GT Touring


3. Riese & Muller Cruiser 500WH 45km

De Riese en Muller Cruiser heeft een sterke Bosch Performance elektrische aandrijfmotor en een accu van 500 Watt. Deze Speed Pedelec heeft maximale actieradius van 100 tot 110 kilometer en een hydraulische velgremmen voor optimale controle. De Riese en Muller Cruiser kost slechts €2.699,-

Accu op frame


4. Riese & Muller Nevo 1000Wh 45km

De Riese & Muller Nevo staat bekend om zijn hydraulische schijfremmen en luchtgeveerde voorvork. Dit maakt het een zeer veilige damesfiets. Toch behaald de Riese en Muller Nevo gemakkelijk een snelheid van 45 km per uur en is daarmee geschikt voor zowel de stad als lange afstanden. Dit alles voor €4.899,-

Riese & Muller Nevo GT Vario HS 500Wh 2020 Dames 45kmRiese & Muller op kosten van werkgever?

Een Speed Pedelec kopen op kosten van je werkgever? Wie wilt dat nu niet! Werkgevers mogen vanaf 2020 fietsende werknemers belastingvrij maximaal 0,19 euro per kilometer vergoeden voor woon-werkverkeer. Het werkt precies hetzelfde als bij de auto! Werkgevers mogen een renteloze lening verstrekken voor de aanschaf een fiets of Speed Pedelec. Je lost deze lening vervolgens af met een kilometervergoeding. Zo bestel je via het nieuwe fietsplan eenvoudig je Riese & Muller Speed Pedelec! Fietsplan: hoe werkt het? Wij hebben alle stappen op een rij gezet. 


Andere Speed Pedelec merken

Ook andere Speed Pedelecs vergelijken? Wij hebben de beste snelle elektrische fietsen op een rijtje gezet! Naar de Riese & Muller is ook de Stromer Speed Pedelecs zeer populair in Nederland.