Speed pedelec leasen


Elektrisch fietsen zijn in opkomst. Je ziet ze steeds vaker voorbij vliegen. Dat is je vast al opgevallen! Maar heb je al eens gehoord van een Speed Pedelec leasen? Ook in 2020 wordt verwacht dat deze trend zich door zet. Maar waarom is het leasen van een Speed Pedelec zo populair?

Leasen goedkoper in 2020

De vooruitzichten voor Speed Pedelecs zien er gunstig uit. Dit komt omdat het relatief dure systeem van de fiscale bijtelling voor leenfietsen komt te vervallen. Er is een eenvoudiger systeem voor in de plaats gekomen met een vaste bijtelling van zeven procent voor privégebruik. Een Speed Pedelec leasen van de zaak wordt een stuk aantrekkelijker. Als je van je werk een snelle elektrische fiets ter beschikking krijgt, betaal je vanaf 1 januari 2020 jaarlijks maar 7% bijtelling. Voor het leasen van een Speed Pedelec t.w.v. €4.000,- betaal je dan slechts enkele euro’s per maand aan belasting. Zakelijk fietsen wordt dus een stuk voordeliger en overzichtelijker. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun werknemers gebruik laten maken van de regeling. Zo kan ook jij nu een snelle elektrische van de zaak krijgen!

Ondanks het nieuwe fietsplan en de voordelige fiscale regeling, blijft de vraag waarom jij moet  gaan voor het Speed Pedelec leasen. We noemen drie redenen:

Voordeel als particulier

Speed Pedelec leasen als particulier? Dat kan! Het heeft veel voordelen. Vaak bieden aanbieders contracten aan inclusief All-risk verzekering, pech hulp en vervanging bij onderhoud. Maar hier betaal je ook voor! Een Stromer Speed Pedelec leasen kost als snel zo’n €170 per maand. Toch liever kopen? Wat ons betreft ook een goede keuze! Bij de grotere fietsendealers zit vaak 2 tot 5 jaar garantie en mocht er iets stuk gaan, heb je altijd nog een Speed Pedelec verzekering. Kopen kost wat maar met bijvoorbeeld het fietsplan is het voor veel mensen toch een optie geworden. Benieuwd naar fietsplan hoe werkt het? 

Zekerheid Woon-Werkverkeer

In Nederland is het niet gek dat je collega’s op de fiets naar werk komen. Zelfs minister-president Mark Rutte pakt regelmatig de fiets! Je kunt natuurlijk vasthouden aan de traditionele fiets, maar wat als je iedere dag grote afstanden moet afleggen? Voor zakelijk gebruik biedt een Speed Pedelec leasen duidelijke voordelen! Met zo’n snelle elektrische fiets heb je namelijk veel meer controle over je reis van huis naar werk en andersom. Je hebt niet te maken met files en bij sterke tegenwind kun je met een Speed Pedelec zonder problemen doorfietsen. Buiten dat je op tijd op werk komt, ben je ook nog eens uitgerust in je hoofd. Je bent in beweging en dat is goed voor lichaam en geest. Zo begin je de dag vol frisse energie. Opmerkelijk genoeg is dat laatste het meest genoemde voordeel van mensen die over zijn gestapt op een Speed Pedelec leasen.

Wilt u toch liever een speed pedelec kopen? Wij hebben de beste voor je op een rij gezet. Bekijk hier onze top 10 op basis van specificaties. 


Goed voor gezondheid en milieu

Nog een voordeel ten opzichte van het reizen met een auto, is dat het leasen van een Speed Pedelec vele malen duurzamer is. Daardoor is het niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar ook die van de volgende generaties. Door grote afstanden af te leggen op een Speed Pedelec draagt je wel degelijk bij aan een beter milieu, zo blijkt uit onderzoek van de fietsersbond. Daarnaast constateert het CBS enkele jaren geleden dat gezondheid belangrijker is voor het geluksgevoel. En zeg nu eerlijk, wie wilt dat nou niet?

De keuze voor een gezonde levensstijl is dan ook één van de drijvende krachten achter de enorme groei van het Speed Pedelec leasen. Iedereen wil graag gezond blijven en een positieve bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Dit besef dringt ook steeds meer door bij bedrijven. Door werknemers te stimuleren om op de fiets naar werk te komen, investeren zij in het geluk van het bedrijf! Kortom: een e-bike of Speed Pedelec leasen betekent winst voor iedereen!

Bekijk hier alles wat je moet weten om gebruik te maken van het nieuwe fietsplan!

Goed voor je portemonnee!

Op zoek naar een speed pedelec maar vind je het iets te duur? Overweeg dan een tweedehands speed pedelec. Dit zijn showroommodellen die alleen gebruikt zijn voor testritten. Benieuwd? Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet!


Opkomst Speed Pedelec leasen

Uit cijfers van Rai Vereniging en Bovag blijkt dat er in 2018 ruim 1 miljoen fietsen zijn verkocht. De omzet kwam voor het eerst uit boven de miljard euro! Deze enorme stijging is te danken aan de steeds groter wordende markt voor e-bikes en Speed Pedelec leasen. Maar liefst twee derde van de 1,2 miljard euro omzet kwam uit de verkoop van snelle elektrische fietsen. Ook de sterke toename van een Speed Pedelec leasen draagt bij aan de record omzet.